Rüyada sevdiğine öpmek

Rüyada sevdiğine öpmek zorlukların baş göstereceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, yardımın alınacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğine öpmek gördüyseniz:

  • Çağrıldığınızda gereken yerde olmanız veya gerekeni yapmanız, ileride bazı konularda dışlanmanızın önünü kesebilir.

Rüyada sevdiğin erkeği öpmek sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kızın elini öpmek rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği birini öpmek en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği insanı öpmek çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin kolunu öpmek işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, kolaylığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğiniz birini öpmek güzel günler için çalışılacağına, dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini dudaktan öpmek rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, parasız kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments