Rüyada birinin kelepçelendiğini görmek

Rüyada birinin kelepçelendiğini görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin kelepçelendiğini gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde gergin hissedebiliriz veya gergin ortamlar söz konusu olabilir.

Rüyada kelepçe açmak rütbesinin artacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına tabir olunur.

Rüyada birine kelepçe takıldığını görmek rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde kelepçe görmek elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birini kelepçeli görmek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kelepçeyi çıkarmak uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, bereket ve zenginlik olacağına işaret eder.

Rüyada kırık kelepçe görmek yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına yorulur.

Rüyada kardeşini kelepçeli görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine yorulur.

Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments