Rüyada sevdiğinin kokusunu hissetmek

Rüyada sevdiğinin kokusunu hissetmek sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, gelir elde edeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin kokusunu hissetmek gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlere açık olmamak veya kabalaşmak yararlı sonuçlar doğurmayabilir.

Rüyada sevdiğinin kokusunu hissetmek bazı şeylerin ortaya çıkacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin kokusunu hissetmek maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına işaret eder.

Rüyada ölü kokusu hissetmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gül kokusu hissetmek neşesinin de yerine geleceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ter kokusu hissetmek üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gül kokusunu hissetmek insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada güzel koku hissetmek sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına yorulur.

Rüyada koku hissetmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments