Rüyada gül kokusunu hissetmek

Rüyada gül kokusunu hissetmek ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hayattan her istediğini alacağına, hayırlı işe, uykusuz geceler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gül kokusunu hissetmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda değişiklik yapma niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada gül kokusunu hissetmek sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gül kokusu hissetmek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin kokusunu hissetmek hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ter kokusu hissetmek eski enerjisini bulacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Rüyada cennet kokusunu hissetmek kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, üzüntülü bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin kokusunu hissetmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü kokusu hissetmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada güzel koku hissetmek duygusallığın ön plana çıkacağına, strese gireceğine, gergin olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments