Rüyada koku hissetmek

Rüyada koku hissetmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, stresten uzaklaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, maddi sorunlarının artacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada koku hissetmek gördüyseniz:

  • Normal koşullar alıtında kendini tekrar eden programlarınızda bazı değişiklikler ya da rahatsız edici durumlar olduysa, nedeni, artık size hizmet etmeyen veya sizin için verimli olmayan başlıkları hayatınızdan çıkartmanız olabilir.

Rüyada koku hissetmek umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gül kokusu hissetmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel koku hissetmek ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ter kokusu hissetmek kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Rüyada cennet kokusunu hissetmek rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin kokusunu hissetmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin kokusunu hissetmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine delalet eder.

Rüyada ölü kokusu hissetmek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments