Rüyada ölü kokusu hissetmek

Rüyada ölü kokusu hissetmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, işlerinin çoğalacağına, rahat bir işe girileceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, amacına ulaşmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada ölü kokusu hissetmek gördüyseniz:

  • Çok fazla abur cubur tüketme eğilimindesiniz.

Rüyada ölü kokusu hissetmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine işarettir.

Rüyada güzel koku hissetmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada gül kokusu hissetmek bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, rızkının da genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada ayak kokusu hissetmek başarısız ve mutsuz olacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin kokusunu hissetmek büyük atılımlar yapılacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin kokusunu hissetmek yepyeni biri haline geleceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına inanılır.

Rüyada koku hissetmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ter kokusu hissetmek çok önemli başarılar elde edileceğine, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments