Rüyada ter kokusu hissetmek

Rüyada ter kokusu hissetmek endişe ettiği konularda zarar edeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, sıkıntılara neden olacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, hep dinç ve genç kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ter kokusu hissetmek gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz hayatınızı olumlu şekilde etkileyebilir.

Rüyada ter kokusu hissetmek kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada terli atlet görmek kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada terleyen bebek görmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada terlemiş bebek görmek borçlarının çoğalacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ter içinde kalmak hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine rivayet eder.

Rüyada terli gömlek görmek zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada terli birine sarılmak patlama noktasına geleceğine, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada terli adam görmek sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments