Rüyada gül kokusu hissetmek

Rüyada gül kokusu hissetmek hastalıkların sona ereceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, güleceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine inanılır.

Rüyada gül kokusu hissetmek gördüyseniz:

  • İlişkilerde yanlışlıkla söylenilen bazı sözler kırıcı olabilir veya duyulanlar sorun yaratabilir.

Rüyada gül kokusu hissetmek kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine işaret eder.

Rüyada gül kokusunu hissetmek hasta ise iyileşeceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin kokusunu hissetmek yaşamının belli bir düzene oturacağına, hem moral hem de çareler bulacağına delalet eder.

Rüyada cennet kokusunu hissetmek elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine işarettir.

Rüyada ayak kokusu hissetmek işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada güzel koku hissetmek kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü kokusu hissetmek hayatının kolaylaşacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin kokusunu hissetmek sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments