Rüyada sevdiğin kişinin içki içtiğini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin içki içtiğini görmek istediği makama geleceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, dertlerin ve sorunların artacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin içki içtiğini gördüyseniz:

  • Geçmişte sizi mutlu eden şeyleri hatırlayarak yola çıkabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişinin içki içtiğini görmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada içki içen kişi görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada bir kişinin içki içtiğini görmek elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin içki içtiğini görmek zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğini içki içerken görmek sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin içki içtiğini görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi sigara içerken görmek keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyi sigara içerken görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments