Rüyada sevdiğini içki içerken görmek

Rüyada sevdiğini içki içerken görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, edilen duaların allah katında kabul göreceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, sorunlar altında ezileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini içki içerken gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişikliklere daha fazla zaman ayırmalısınız.

Rüyada sevdiğin birinin içki içtiğini görmek kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, iyi geçiminin biteceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin içki içtiğini görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğini içki içerken görmek dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin içki içtiğini görmek maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada içki içtiğini sanmak kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocanın içki içtiğini görmek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına rivayet eder.

Rüyada içki içmeye çalışmak başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini içki içerken görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments