Rüyada sevdiğin birinin içki içtiğini görmek

Rüyada sevdiğin birinin içki içtiğini görmek hem itibar edineceğine, ev taşımaya, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, ondan kazanç elde edeceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin içki içtiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin eksiklerini kapatmanız, hareketlerini düzeltmeye çalışmanız gerekebilir veya ticari ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizde bir değişikliğe gidebilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin içki içtiğini görmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin içki içtiğini görmek maddi güç elde edeceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin içki içtiğini görmek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına işarettir.

Rüyada sevdiğini içki içerken görmek üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada içki içip ağlamak kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada evinde içki içildiğini görmek büyük miktarda kazanç sağlayacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşını içki içerken görmek kendine çeki düzen vereceğine, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada camide içki içildiğini görmek rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments