Rüyada bir yakınının içki içtiğini görmek

Rüyada bir yakınının içki içtiğini görmek zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, sıkıntının, derdin sona ereceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada bir yakınının içki içtiğini gördüyseniz:

  • Size doğruyu söylemeyen veya çok fazla talebi olan kişiler olabilir.

Rüyada bir yakınının içki içtiğini görmek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, sevdiği kişileri çok üzeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yakın birinin içki içtiğini görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, aşama kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada yakınının içki içtiğini görmek ferah düzeyinin yükseleceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına delalettir.

Rüyada içki içmemek akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına inanılır.

Rüyada başkalarının içki içtiğini görmek sermaye elde edeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada babanı içki içerken görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada içki içtiğini söylemek kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyi içki içerken görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, kimseye borçlanmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments