Rüyada eşinin başkasının elini tuttuğunu görmek

Rüyada eşinin başkasının elini tuttuğunu görmek güç, kudret ve iman sahip olacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, yapacağı planların altüst olacağına, kırgınlıkların biteceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin başkasının elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Riskli yerlerden uzak durmanızda veya riskli hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Rüyada eşinin elini tuttuğunu görmek işlerini hafifleteceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin başkasının elini tuttuğunu görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin balık tuttuğunu görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine yorulur.

Rüyada babasının elini tuttuğunu görmek saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına yorulur.

Rüyada bir erkeğin elini tuttuğunu görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada elini tuttuğunu görmek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına tabir olunur.

Rüyada elini birinin tuttuğunu görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada birinin elinizi tuttuğunu görmek herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments