Rüyada sevdiğini özlemek

Rüyada sevdiğini özlemek rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, kendisi için mal mülk alacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini özlemek gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen birisinin aleyhinizde önemli faaliyetlere girişmesi olasıdır.

Rüyada sevdiğini özlemek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine alamet eder.

Rüyada özlediklerini görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına yorulmaktadır.

Rüyada özlediğimiz birini görmek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine alamet eder.

Rüyada geçmişi özlemek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine inanılır.

Rüyada annesini özlemek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına yorulur.

Rüyada ölen birini özlemek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada anneni özlemek kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine delalet eder.

Rüyada özlediğin birini öpmek söylediklerinin çıkacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments