Rüyada ölen birini özlemek

Rüyada ölen birini özlemek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, her zaman şükür içinde olacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına işaret eder.

Rüyada ölen birini özlemek gördüyseniz:

  • Maddi sorunlarınızı halledebileceğiniz gibi , beklemediğiniz bir yerden elinize yüklü miktarda para geçebilir.

Rüyada ölmüş babayı özlemek şansının her daim kendisinden yana gideceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada özlediğini görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına işarettir.

Rüyada çok özlemek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, adını aklamayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada ölü birini özlemek kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin özlediğini görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, her konuda şansın yaver gideceğine işaret eder.

Rüyada çok özlediği birini görmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada özlediğin bir arkadaşını görmek mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına delalet eder.

Rüyada özlediği kişiyi görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, bazı şeylerin ortaya çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments