Rüyada özlediğimiz birini görmek

Rüyada özlediğimiz birini görmek yol alacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine, yeni bir yola gireceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada özlediğimiz birini gördüyseniz:

  • Hukuki, romantik, gayrimenkul ya da maddi başlıklı konuları daha detaylı şekilde ele alabilirsiniz.

Rüyada özlediğin birine sarılmak sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, hakkını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada özlediğin birini görmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada babayı özlemek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada özlediği kişiyi görmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş anneyi özlemek işlerin büyük bir açmaza gireceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına inanılır.

Rüyada sevgilisini özlemek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü özlemek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, geçineceğine yorulur.

Rüyada ölen birini özlemek işlerin yakın zamanda bozulacağına, giderlerin artış göstereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments