Rüyada geçmişi özlemek

Rüyada geçmişi özlemek hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, kısmetlerin artacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, kısmetin açılacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, üzüntülerin daha da artacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına yorulur.

Rüyada geçmişi özlemek gördüyseniz:

  • Size öğretecekleri olan kişilerle bir araya gelebilir veya seyahatler esnasında yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Rüyada geçmişi özlemek rakiplerin geride bırakılacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada geçmiş tarihi görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada geçmişe yolculuk yapmak olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına yorulur.

Rüyada zamanı geçmiş para görmek geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, hile ile mal elde edeceğine delalettir.

Rüyada geçmiş yılları görmek rızkın daim ve hayırlı olacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına tabir olunur.

Rüyada içi geçmiş karpuz görmek sağlığının yerine geleceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına delalettir.

Rüyada geçmiş zamanda yaşamak birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine alamet eder.

Rüyada geçmiş görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments