Rüyada özlediklerini görmek

Rüyada özlediklerini görmek ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hasret gidereceğine, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına yorulur.

Rüyada özlediklerini gördüyseniz:

  • Kopuşlar söz konusu olursa, ani hareket etmek yerine olayları detaylandırmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada özlediğimiz birini görmek kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına inanılır.

Rüyada özlediği kişiyi görmek kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına delalet eder.

Rüyada ölen anneyi özlemek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada özlediğin birine sarılmak yeni denemelerde bulunacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada ölen birini özlemek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada özlediği birine sarılmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada babayı özlemek iş hayatında kendi işini kuracağına, diplomalarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada anneni özlemek çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments