Rüyada ayağı şiş görmek

Rüyada ayağı şiş görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, anne ve baba duası alınacağına işaret eder.

Rüyada ayağı şiş gördüyseniz:

  • Baskılar yıldırıcı olabilir ya da bazı kişilerin planlarındaki değişiklikler size sıkıntı yaratabilir.

Rüyada ayağın şiştiğini görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalet eder.

Rüyada ayakların şiştiğini görmek sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada ayaklarını şiş görmek düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakları şiş görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada ayağını şişmiş görmek tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına inanılır.

Rüyada ayaklarını şişmiş görmek bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağında şişlik görmek günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak şişmesi görmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments