Rüyada sevdiğin kişiye görmek

Rüyada sevdiğin kişiye görmek zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, tabiatı kötü olan kişiye, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiye gördüyseniz:

  • İşinizde hatalar yapabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kişinin fotoğrafını görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişi tarafından öpüldüğünü görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, kalbini kıracağına delalettir.

Rüyada sevdiği kişinin gözlerine bakmak içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişiyle öpüştüğünü görmek rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, yapılan planların alt üst olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle oyun oynamak iş sahibi olunacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle fotoğraf cektirmek tüm keyfinin kaçacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin öptüğünü görmek beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına delalettir.

Rüyada sevdiği kişiyle yatmak evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments