Rüyada sevdiğin kişinin öptüğünü görmek

Rüyada sevdiğin kişinin öptüğünü görmek hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, başarılı ve kazançlı olacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin öptüğünü gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren konularda aklınıza gelen dahiyane fikirler iyi sonuçlar doğurabilir.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla nişanlanırken görmek bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek isteklerinin erteleneceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyi üzgün görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğiniz kişiyle evlenmek duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiden para almak emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi beklemek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, evlatlarının hayırlı olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiyi ve ailesini görmek kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle kavga etmek çevreye karşı itibarın artacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments