Rüyada sevdiği kişiyle yatmak

Rüyada sevdiği kişiyle yatmak bolluk getirecek bir döneme girileceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle yatmak gördüyseniz:

  • Bazı köklü mücadele biçimlerinizi yenilemeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada sevdiği kişiyle yatmak işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, ayrılanların birleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle yan yana yatmak çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, çalışmalarının artacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle yatmak kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişiyle yatmak hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle yatmak içinin huzurla dolacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına yorulur.

Rüyada ölen kişiyle aynı yatakta yatmak rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada iki kişi arasında yatmak kendisine uğur getireceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına yorulur.

Rüyada yatakta üç kişi yatmak sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mehmet orhan

Ruyamda sevdigim kizla ayni yataktaydik ama ikimizde birbirimize sirtimizi donmustuk.tesekkurler
memetorhan2015@gmail.com