Rüyada sevdiği kişinin gözlerine bakmak

Rüyada sevdiği kişinin gözlerine bakmak zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, kendisini allah yoluna adayacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, yerinde saymayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişinin gözlerine bakmak gördüyseniz:

  • tamamlamak rahatlamanızı sağlayabilir.

Rüyada sevdiği kişinin gözlerine bakmak onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin gözlerine bakmak epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin gözlerinin içine bakmak aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin gözlerine bakmak sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızın gözlerine bakmak borçlanacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiye bakmak mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin gözlerini görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, işlerin canlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyle göz göze gelmek bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments