Rüyada sevdiği kişiyle öpüştüğünü görmek

Rüyada sevdiği kişiyle öpüştüğünü görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, çok hayırlı adımların atılacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle öpüştüğünü gördüyseniz:

  • İhmalkar davranışlardan da kaçınmalısınız.

Rüyada sevdiğin kişiyle bakışmak sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kişiye bir şey vermek deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi sigara içerken görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, haneden birinin ayrılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiyle evli olduğunu görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişinin gözlerine bakmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından vurulmak endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin elini tutmak daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin ceketini giymek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments