Rüyada sevdiği kişi tarafından öpüldüğünü görmek

Rüyada sevdiği kişi tarafından öpüldüğünü görmek üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, kazancın yetmez olacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kişi tarafından öpüldüğünü gördüyseniz:

  • Yavaşlayan, ertelenen ya da durma noktasına gelen konular hızlanmaya hareketleniyor.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından reddedilmek büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişi tarafından kıskanılmak tükettiği nefes ve para ile kalacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından öpülmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından istenmemek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişi tarafından aldatılmak sistemli şekilde başarıya koşacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişi tarafından öpüldüğünü görmek insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından azarlanmak tüm kalbi ile allah’a döneceğine, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye delalettir.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından vurulmak başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments