Rüyada sevdiği kişinin fotoğrafını görmek

Rüyada sevdiği kişinin fotoğrafını görmek işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin fotoğrafını gördüyseniz:

  • Dışında kalmak istediğiniz konular ya da dikkate almadığınız tavsiyeler söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğin kişinin fotoğrafını görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, aile hayatında sevinileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyle fotoğraf cektirmek kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyle fotoğraf çekilmek yaşadığı olayların kötü gideceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişinin fotoğrafını görmek kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş bir kişinin fotoğrafını görmek müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine inanılır.

Rüyada ölen kişinin fotoğrafını görmek kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin fotoğrafını görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, günahlarının affedileceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş kişinin fotoğrafını görmek işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments