Rüyada sevdiğin kişinin çocuğunu görmek

Rüyada sevdiğin kişinin çocuğunu görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, istediği gibi yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin çocuğunu gördüyseniz:

  • Kalbinizin sesini dinleyin.

Rüyada sevdiği kişiden çocuğu olduğunu görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, umutsuzluklarını geride bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin çocuğunu görmek varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, onlar için çabalayacağına işaret eder.

Rüyada bir kişinin çocuğu olduğunu görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği çocuğa sarıldığını görmek hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada erkek çocuğunu sevdiğini görmek sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin çocuğun evine gitmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının çocuğunu sevmek sıkıntıların sona ereceğine, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği çocuğun elini tutmak yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, istediği kadar çocuğun allah tarafından kendisine nasip edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments