Rüyada bir kişinin çocuğu olduğunu görmek

Rüyada bir kişinin çocuğu olduğunu görmek yeni iş kollarına girileceğine, böylece hayatının da düzene gireceğine, istenmediğiniz bir yere gitmeye, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına delalettir.

Rüyada bir kişinin çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Zaman zaman kıskançlık krizlerine girme olasılığınız yüksek olduğu için yaşadığınız mutlu anları bir anda kendinize zehir edebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişinin çocuğunu görmek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada bir kişinin çocuğu olduğunu görmek ruhunu güzelleştireceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiden çocuğu olduğunu görmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunun saçını kesmek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada dört erkek çocuğu görmek rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun yanmasını görmek işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına işarettir.

Rüyada çocuğunun boğularak öldüğünü görmek ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada çiş yapan erkek çocuğu görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments