Rüyada arkadaşının çocuğunu sevmek

Rüyada arkadaşının çocuğunu sevmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, işlerinin çok iyi olacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının çocuğunu sevmek gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlası sorunlara neden olabilir.

Rüyada arkadaşının çocuğunu sevmek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği çocuğun annesini görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, eline geçen paraları tutamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğu sevdiğini görmek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği adamın çocuğunu görmek insanların takdirini kazanacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine inanılır.

Rüyada küçük erkek çocuğunu sevmek makbul olmayan işler yapacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu sevmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük erkek çocuğu sevmek mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına inanılır.

Rüyada erkek çocuğu sevmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments