Rüyada sevdiği kişiden çocuğu olduğunu görmek

Rüyada sevdiği kişiden çocuğu olduğunu görmek kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiden çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Bir an önce, fikirleriniz arasında bir eleme yapıp hangilerinin peşinden gideceğinize karar vermenizde fayda var.

Rüyada sevdiği kişiden çocuğu olduğunu görmek büyük tartışmaların sonlanacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin çocuğunu görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine yorulur.

Rüyada bir kişinin çocuğu olduğunu görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin çocuğu olduğunu görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına yorulur.

Rüyada başkasının erkek çocuğunu sevmek aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada başkasının çocuğunu sevmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, malından ve parasından olacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin çocuğun evine gitmek daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin çocuğunu sevmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Serhat oktay

Selamın aleyküm hayırlı geceler, rüyamda sel felaketine kapılmış olan sevdiğim kulu ve ondan olan çocuğumu kurtarmaya çalışıyordum sevdiğim kulunu kurtarıyordum fakat çocuğumu kurtarmaya gidecekken araba arıyordum dayımın arabasını istedim anahtarını kaybetmişti o anahtarı ararken uyandım. Size zahmet hocam şimdiden teşekkürler