Rüyada sevdiği çocuğun elini tutmak

Rüyada sevdiği çocuğun elini tutmak elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, makam edineceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, hayırlı işlerde yer alacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği çocuğun elini tutmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler ön planda, anlaşmazlıkları gidermek için dikkatli hareket etmelisiniz.

Rüyada sevdiğin çocuğun elini tutmak hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği çocuğun elini tutmak çok büyük başarılara imza atacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğun elini tutmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, hastalığın biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğun elini tutmak aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına delalettir.

Rüyada çocuğun elini tutmak bir sebeple hem çok şaşıracağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun elini tutmak harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğu elini tutmak kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin elini sımsıkı tutmak sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments