Rüyada sevdiği kızın elini tutmak

Rüyada sevdiği kızın elini tutmak zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kızın elini tutmak gördüyseniz:

  • Evdeki sorunlarla uğraşırken düşük profil çizmenizde fayda var.

Rüyada sevdiği kızın elini tutmak maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kızın elini tutmak gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve allah katında bir günahkâr sayılacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kızın elini tutmak yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığın kızın elini tutmak gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada tanıdık bir kızın elini tutmak tüm fırsatları değerlendireceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına inanılır.

Rüyada genç bir kızın elini tutmak kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, atılan adımların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızın elini tutmak yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı bir kızın elini tutmak karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments