Rüyada genç bir kızın elini tutmak

Rüyada genç bir kızın elini tutmak türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, özlem gidereceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada genç bir kızın elini tutmak gördüyseniz:

  • Size yardım önerisinde bulunan kişiler, sözlerini yerine getirebilecek kapasite veya yetenekte olmayabilirler.

Rüyada genç bir kızın elini tutmak yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada genç bir erkeğin elini tutmak rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızının elini tutmak nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kızın elini tutmak yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık bir kızın elini tutmak sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine delalettir.

Rüyada kızın elini tutmak yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı bir kızın elini tutmak yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine delalet eder.

Rüyada küçük kızın elini tutmak çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments