Rüyada kızın elini tutmak

Rüyada kızın elini tutmak sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, kişinin malını kaybedebileceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına yorulur.

Rüyada kızın elini tutmak gördüyseniz:

  • Farkında olun veya olmayın bilinçaltınızda aldığınız kararlar var veya belli bir yöne doğru ilerliyorsunuz.

Rüyada tanıdık bir kızın elini tutmak kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Rüyada aşık olduğun kızın elini tutmak maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, nimetin ve kazancın artacağına alamet eder.

Rüyada hoşlandığı kızın elini tutmak iş yeri sahibi olacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kızın elini tutmak girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına inanılır.

Rüyada hoşlandığın kızın elini tutmak hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük kızın elini tutmak çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada tanımadığın bir kızın elini tutmak elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı bir kızın elini tutmak kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments