Rüyada yabancı bir kızın elini tutmak

Rüyada yabancı bir kızın elini tutmak rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, tüm keyfinin kaçacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına inanılır.

Rüyada yabancı bir kızın elini tutmak gördüyseniz:

  • İvme kazanan konulara ilgi göstermenizde fayda var.

Rüyada yabancı bir kızın elini tutmak sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine delalet eder.

Rüyada yabancının elini tutmak uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada yabancı kadının elini tutmak mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı erkeğin elini tutmak yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı birinin elini tutmak gerginliğin biteceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına yorulur.

Rüyada yabancı erkek elini tutmak yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada kızın elini tutmak en olunmaz yaralarının kapanacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kızın elini tutmak sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments