Rüyada tanıdık bir kızın elini tutmak

Rüyada tanıdık bir kızın elini tutmak sorumlu tutacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada tanıdık bir kızın elini tutmak gördüyseniz:

  • Farkında olmadan olumsuz şekilde dikkat çekiyorsunuz.

Rüyada tanıdık bir kızın elini tutmak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına delalet eder.

Rüyada tanıdığının elini tutmak işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin elini tutmak alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık bir erkeğin elini tutmak çok daha fazla mesai harcayacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık bir kadının elini tutmak ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığı bir erkeğin elini tutmak sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine alamet eder.

Rüyada tanıdığı birinin elini tutmak kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızın elini tutmak dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments