Rüyada hoşlandığın kızın elini tutmak

Rüyada hoşlandığın kızın elini tutmak rızık bolluğu içinde olacağına, işlerin kara geçeceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına işaret eder.

Rüyada hoşlandığın kızın elini tutmak gördüyseniz:

  • Bir değişiklik mevcut durumunuzu farklı bir açıdan görmenizi sağlayabilir.

Rüyada hoşlandığın kızın elini tutmak işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı kızın elini tutmak yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandıgın kişinin elini tutmak ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına yorulur.

Rüyada hoşlandığı kişinin elini tutmak iyi geçiminin devam edeceğine, zenginliği bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığın birinin elini tutmak emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı erkeğin elini tutmak rahat bir hayatın kapısının açılacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına yorulur.

Rüyada hoşlandığın erkeğin elini tutmak her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığının elini tutmak uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments