Rüyada sevdiği kızı korumak

Rüyada sevdiği kızı korumak merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kızı korumak gördüyseniz:

  • Bazı olayların büyümesine izin verirseniz olaylar kontrolden çıkabilir.

Rüyada sevdiği kızı korumak uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızını korumak endişelerin biteceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kızı korumak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini korumak yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi korumak yanlış işlere girip mutsuz olacağına, sıkıntılarını atlatacağına delalettir.

Rüyada sevdiklerini korumak hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini koruduğunu görmek doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızın ailesiyle tanışmak hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments