Rüyada sevdiklerini korumak

Rüyada sevdiklerini korumak üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiklerini korumak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almaktan korkmamalısınız.

Rüyada sevdiğin kişiyi korumak moral olarak çok iyi hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğini koruduğunu görmek hayatının da kolaylaşacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiklerini korumak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini korumak zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kızı korumak maddi gücünün her geçen gün artacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada birilerini korumak iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasını korumak sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine yorulur.

Rüyada bir hayvanı korumak ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments