Rüyada kızını korumak

Rüyada kızını korumak ekmeğinin ve kazancının artacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, mutlu olunacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızını korumak gördüyseniz:

  • Her konuda çok iyi fırsatlar çıkabilir.

Rüyada bir kızı korumak iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızını korumak verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, adeta havalara uçacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kızı korumak her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada birini köpekten korumak elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, uykusuz geceler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada başkasını korumak işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğini korumak hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü korumak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisini korumak eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments