Rüyada sevdiğini koruduğunu görmek

Rüyada sevdiğini koruduğunu görmek sözleri tutulacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğini koruduğunu gördüyseniz:

  • Belli kişilere yardım edebilir veya yeni plan ya da projelere başlayabilirsiniz.

Rüyada sevdiğini koruduğunu görmek kazancının günden güne çok artacağına, yüksek bir makamı olacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi korumak kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sevdiklerini korumak ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğini korumak medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kızı korumak kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşı korumak kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına yorulur.

Rüyada birinin seni koruduğunu görmek sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, mutluluğun aileye geri döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini korumak hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments