Rüyada bir kızı korumak

Rüyada bir kızı korumak başarılı çalışmalara ortak olunacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, onun kıymetini her daim bileceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kızı korumak gördüyseniz:

  • Kazanmak için oynamalısınız.

Rüyada sevdiği kızı korumak konfor ve lüks içinde yaşayacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada bir kızı korumak eline geçen malları tutamayacağına, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada kızını korumak aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada emaneti korumak eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını korumak yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına tabir olunur.

Rüyada kuranı korumak manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada sevgilini korumak elinin darlıktan kurtulacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada insan korumak uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments