Rüyada küs olduğu kişiyle konuşmak

Rüyada küs olduğu kişiyle konuşmak iş hayatında terfi alınacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, evindeki huzurun bozulacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğu kişiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgi veya haberler yeni bir yol haritası gerektirebilir.

Rüyada küs olduğun kişilerle konuşmak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, saygın bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğum kişiyle konuşmak inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine delalettir.

Rüyada küs olduğun kişiyle telefonda konuşmak arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına alamet eder.

Rüyada küs olduğu kişiyle konuşmak kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğun kişiyle konuşmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada küs olduğun biriyle telefonda konuşmak içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğun biriyle konuşmak büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına alamet eder.

Rüyada küs olduğun arkadaşla konuşmak onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments