Rüyada sevdiği birini dövmek

Rüyada sevdiği birini dövmek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, kolay yollardan kazanacağına, başına bir şey gelmemesi için allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği birini dövmek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi çok fazla kendi üzerinize odaklamış durumdasınız.

Rüyada sevdiği kadını dövmek ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğini dövmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, iyi geçineceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı dövmek fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin arkadaşını dövmek insanların saygısının kazanılacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kızı dövmek çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi dövmek ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin birini dövmek sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi dövmek rekabet edebilme gücünün artacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments