Rüyada sevdiğin birini dövmek

Rüyada sevdiğin birini dövmek eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, istenmeyen olayların olacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin birini dövmek gördüyseniz:

  • İş hayatınız nedeniyle endişelenebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyi dövmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına inanılır.

Rüyada sevdiği birini dövmek rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kızı dövmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, borcunun çok olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğini dövdüğünü görmek sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi dövmek hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı dövmek sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin insanı dövmek kudretli kişiler arasına gireceğine, moral bulacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğini dövmek hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments