Rüyada selin içinde yüzmek

Rüyada selin içinde yüzmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, sevindirici şeyler duymaya, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, işinde uzmanlaşacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine inanılır.

Rüyada selin içinde yüzmek gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler yapabilir, her konuda büyük bir beceriklilikle haraket edebilirsiniz.

Rüyada selin içinde yüzmek hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına delalet eder.

Rüyada sel suyunda yüzmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada selde yüzmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada selde yüzdüğünü görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada selin içinden geçmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada selin içinde kalmak istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, sonu hayırlı olacak bir izdivaca delalet eder.

Rüyada selin içinde yürümek hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada sel içinde yürümek çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments