Rüyada sel içinde yürümek

Rüyada sel içinde yürümek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, büyük bir özgüven kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sel içinde yürümek gördüyseniz:

  • İlk görüşte aşk türünde gelişmelere açık zamanlardasınız.

Rüyada selin içinde yürümek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına alamet eder.

Rüyada sel içinde yürümek eline haram para geçeceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada selde yürümek muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sel sularında yürümek kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada selin içinde yüzmek çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına delalettir.

Rüyada selin içinde kalmak elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına delalettir.

Rüyada selin içinden geçmek maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde sel görmek çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments