Rüyada selden kurtulmak

Rüyada selden kurtulmak çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, yaşamdan istediklerini alacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada selden kurtulmak gördüyseniz:

  • Esnek olmalısınız.

Rüyada sel baskınından kurtulmak sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, hak ve din yolunu bırakacağına işarettir.

Rüyada sel felaketinden kurtulmak hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına işarettir.

Rüyada selden kurtulduğunu görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine işaret eder.

Rüyada selden kurtulmak kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada sel sularından kurtulmak hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına işaret eder.

Rüyada sel suyundan kurtulmak şansının ve kısmetinin de açılacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine inanılır.

Rüyada selden korunmak insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine rivayet eder.

Rüyada sel haberi almak üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, işlerinin yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments