Rüyada selden korunmak

Rüyada selden korunmak belki de hayatının aşkını bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına delalet eder.

Rüyada selden korunmak gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir ya da bazı büyük alışverişler yapabilirsiniz.

Rüyada selden korunmak işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek tarafından korunmak üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına inanılır.

Rüyada birisi tarafından korunmak iyi ruh halinin bozulacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine delalettir.

Rüyada korunmak için dua okumak hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına inanılır.

Rüyada aslan tarafından korunmak hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına yorulur.

Rüyada korunduğunu görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, diplomalı kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada polis tarafından korunmak işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada askerler tarafından korunmak gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments