Rüyada sel ve hortum görmek

Rüyada sel ve hortum görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına alamet eder.

Rüyada sel ve hortum gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeniz hayatınızı yenilemenize katkı sağlayabilir.

Rüyada sel ve hortum görmek hayırlı kapılara ulaşacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada sel bulanık su görmek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada su ve sel görmek çok büyük bir mutluluk duyulacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına alamet eder.

Rüyada selin içinde kalmak kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına alamet eder.

Rüyada sel ve çamur görmek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine yorulur.

Rüyada sel su görmek ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına yorulur.

Rüyada selde yüzdüğünü görmek sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına delalet eder.

Rüyada selde gitmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, elinin darlıktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments